Wij horen jullie graag, neem contact op met ons!

VZWRasuwa steunen ?  een goede idee

Het kan op verschillende manieren

  1. Een schenking:  een gift schenken kan op rekening nummer BE08 9731 8511 2713​ VZWRasuwa financieel steunen betekent dat je donatie volledig wordt gebruikt voor rechtstreekse hulp. Er zijn nauwelijks werkingskosten. Alle medewerkers zijn vrijwilligers.
  2. Een maandelijks bedrag storten als peter/meter voor de kinderen.  Omdat we nu officieel lid zijn van Leraars zonder grenzen kunnen we een fiscaal attest geven vanaf 40€ per jaar. Donateurs storten hun gift op de giftenrekening van LzG BE48 5230 8027 2427 en vermelden: “Gift aan LzG: VZW Rasuwa”. Het bedrag wordt naar onze rekening doorgestuurd. Binnenkort doen we een concrete oproep daarvoor en organiseren we een infoavond. We houden jullie op de hoogte van het reilen en zeilen van de werking en de besteding van jullie centen.
  3. De  rekening bij de KONING BOUDEWIJNSTICHTING werd afgesloten omdat het niet mogelijk is om verschillende bronnen te hebben voor het leveren van een fiscaal attest. Wie toch graag een bijdrage stort MET fiscaal attest, dan graag via LZG.  Stortingen to 30 september worden nog aanvaard. Dus, stortte je reeds , dan is er geen enkel probleem. >NIET >MEER >VANAF 30 september!!!
  4. Vrijwilligerswerk of gewoon een bezoek: Iedereen is welkom om op elk moment een bezoek te brengen aan het Tsamkhang Home in het dorpje Goljung.  Als vrijwilliger of bezoeker kan je gebruik maken van het guesthouse op het dak van het huis . Dit betekent een inkomen voor het huis wat dan op zijn beurt meer duurzaamheid en onafhankelijkheid betekent.  Een vrijwilliger kan oa: Engelse les geven, naaien met de vrouwen, meehelpen met de opvang van de kinderen, helpen in de tuin, maar ook gewoon op trekking logeren in het guesthouse. Neem met ons contact op indien je geïnteresseerd bent.
  5. Deelnemen aan onze evenementen. Hou dan vooral ons agenda in het oog of kijk op fb of geef jouwemailadres door dan krijg je rechtstreeks onze nieuwsbrief. Een paar keer per jaar organiseren we een event : onze jaarlijkse familiedag, een concert en onze kunstendag bij ONE.
  6.  Zelf een event organiseren voor ons kan ook.  Wil je zelf iets organiseren bv in het kader van de warmste week en de opbrengst aan onze werking schenken? Dat zou heel leuk zijn. Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier dan maken we via onze website en op fb graag reclame.