Lieve mensen met nog steeds een hart voor de kinderen van RASUWA/NEPAL

Het is alweer een tijdje geleden dat je ons gehoord hebt. Maar wees gerust, ons project loopt nog steeds en we gaan er nog steeds ten volle voor. En er werd ook alweer één en ander gerealiseerd

Zo hebben we met het geld van de Provincie Oost- Vlaanderen 2020 regenwateropvang kunnen voorzien aan het Tsamkhanghome en een paar buurwoningen.

Met de steun van Stad Gent kunnen we Wifi installeren, laptops en een printer aankopen. Connectie verzekerd.

Dankzij meter/petersponsoring via LZG kunnen we zorgen voor salarissen en educatie op maat van de kinderen. Echter, continuïteit is er maar als iedereen verder doet en als we nog meer meters en peters kunnen werven!

Eén van de meter/peters gaf ons de tip om in de nieuwbrief een reminder te sturen om de betalingsopdracht te verlengen, omdat deze persoon zelf was vergeten verlengen 🙂 Indien je de betaling stopzette om andere redenen, even goede vrienden en een dikke merci! Vandaar nog eens het rekeningnummer van LZG met fiscaal attest:

BE48 5230 8027 2427 met mededeling: gift LzG vzw Rasuwa

Merci aan vzw Zwerfgoed, Radio Stuurloos/Scratch en Snuff, Pieter de Wilde, zeefdrukatelier karolien b, Peeps en al wie ons genegen is met zomaar een gift, een aankoop, gouden helpende handen.

Ondanks dat Covid 19 nog steeds wereldwijd de dirigent is zijn we toch volop bezig met ORGANISEREN. We hebben nog steeds prachtige sjaals en dekentjes, onmisbaar op frisse lente- avonden( zie bijlage)We krijgen ontzettend goeie reacties over de kwaliteit.

Dit mag je niet missen!!!

Samen met oneindig veel goede doelen zijn er de laatste week van maart tal van workshops voorzien.

Wij kleuren een beetje buiten de lijntjes want op 2 april kapen wij, vzw rasuwa de radio en dit met hulp van Pieter van Raketkanon en Radio Stuurloos vanaf 13.00u tot 18 uur

https://www.facebook.com/events/1154757961661572

Een vrije bijdrage voor een namiddag FUN, kijk even op de website of FBwww.weekvanhetgoededoel.be